Word lid van Dag Allemaal

2,00 per week
37% KORTING
Welkomsttarief

Dag Allemaal, zoveel te vertellen

Het tijdschrift Dag Allemaal staat elke week boordevol échte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Met een perfecte mix tussen showbizz en glamour, actualiteit en achtergrondinfo. Elke week leest u tv-tips en interessante interviews, houden we u op de hoogte van spannende gebeurtenissen in onze soapwijzer en hoeft u geen enkele topfilm meer te missen dankzij onze filmplanner. En ook de jonge lezers worden niet vergeten met de Dag Junior bijlage. Laat uw (klein-) kinderen lekker spelen en puzzelen in de uitneembare bijlage. Zo kunnen jullie gelijktijdig genieten van uw favoriete magazine!  


Altijd Dag Allemaal bij de hand

Op dinsdagochtend downloadt u vanaf 5 uur uw digitale Dag Allemaal, precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor aan de ontbijttafel, op de trein, of tijdens uw middagpauze.

Veelgestelde vragen

U krijgt uw magazine elke dinsdag gratis thuisgeleverd door de post of de door u gekozen rondeman. Indien u ervoor kiest om uw magazine af te halen bij uw vaste krantenwinkel kan u de nieuwste editie ophalen op dinsdag afhankelijk van de openingsuren van de desbetreffende krantenwinkel. 

Na afloop van de gekozen looptijd loopt uw abonnement vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief, tenzij anders vermeld. Vanaf dan is uw abonnement op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02 454 29 54 - tijdens de kantooruren), minimaal 2 weken voor de start van de volgende looptijd (van uw betaling), zo stoppen wij op tijd uw abonnement. 

Betaling vindt plaats door middel van een domiciliëring. Door uw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geeft u toestemming voor domiciliëring van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. 

Bij Dag Allemaal hebt u de keuze uit één, twee of drie jaar. Bij drie jaar krijgt u de hoogste korting én profiteert u het langst van het aanbod. Na de gekozen looptijd gelden de standaardtarieven en is het abonnement elke 3 maanden opzegbaar.

Na de gekozen looptijd geldt het onderstaande tarief vanaf 01/01/2022


Dag Allemaal € 13,75 per maand

Ja, dit kan. U kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Het digitale magazine kunt u raadplegen via de site of via de app. De nieuwste editie is elke dinsdag vanaf 5u beschikbaar. Meer informatie over het digitale magazine kunt u hier vinden.

Helaas kunt u geen abonnement in het buitenland bestellen. U kunt er wel steeds voor kiezen om Dag Allemaal digitaal te lezen. 

Surf naar de klantendienst of contacteer ons telefonisch op 02 454 29 51 van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur.