Voordeelacties

Ook als abonnee kan je genieten van de acties die wij doorheen het jaar aanbieden. We informeren jou tijdig over onze acties via een brief bij de magazine en/of e-mail, zodat je de producten indien gewenst vlot kan aanschaffen. 

Werd je toch niet op de hoogte gebracht van een actie of heb je een andere vraag? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op het nummer 02/454.25.93 en kies in het keuzemenu voor optie 5.

acties abonnementsacties spaaractie geschenk cadeau abobrief brief niet ontvangen

Veelgestelde vragen

Indien u geabonneerd bent op Dag Allemaal kunt u genieten van talrijke acties die wij doorheen het jaar aanbieden. Ze zitten niet standaard inbegrepen in de prijs van het abonnement, maar u zal tijdig per mail en per brief geïnformeerd worden hoe u de producten in één keer kan bestellen. U hoeft als abonnee de producten niet te sparen, maar u kunt ze in één keer aankopen.

Bepaalde producten worden gratis thuisbezorgd. Indien het product een afwijkend gewicht of grootte heeft, kunnen er extra verzendkosten aangerekend worden. Dit hangt echter af van actie tot actie. Deze informatie zal dan ook meegegeven worden in de brief.

Het pakket zal geleverd worden binnen de 2 tot 8 weken na ontvangst van de betaling. Het zal geleverd worden onder de vorm van een postpakket. 

Zijn de 8 weken al verstreken en hebt u het pakket nog steeds niet ontvangen? Meld het ons hier. We kijken dan graag de status van uw bestelling na.

Indien u niet thuis was bij de levering laat de postbode een briefje achter met de boodschap dat hij is langs geweest. U kunt dan kiezen voor een tweede levering of u kunt het pakket samen met het briefje afhalen bij uw postkantoor. Het pakket blijft daar tot twee weken liggen. Nadien wordt het terug naar ons verstuurd. 

Contactformulier Acties

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf.
CAPTCHA
Controleren of u een robot bent.