8 misdaadromans van Luc Deflo aan een vlijmscherpe prijs

8 misdaadromans van Luc Deflo aan een vlijmscherpe prijs

Ontdek de volledige reeks voor de stuntprijs van € 4,95 per boek!

8 misdaadromans van Luc Deflo

Dompel je onder in de wereld van misdaad en spanning en geniet van bloedstollende thrillers van de bekende Vlaamse misdaadauteur Luc Deflo. Hij was een absolute meester in het thrillergenre en schreef ware pageturners rond gruwelijke misdaden, vaak gesitueerd in zijn thuisstad Mechelen.

Ontdek 8 weken lang spannende misdaadromans van Luc Deflo, nu voor slechts € 4,95 per boek.

Wij wensen jou alvast veel leesplezier!

Hoe haal je deze boeken in huis?

Ik ben abonnee
Ik ben geen abonnee

Bestel de 8 misdaadromans van Luc Deflo in één pakket.

  • 2 boeken helemaal gratis
    (€ 29 voor het pakket)
  • Gratis thuisgeleverd
  • Gebruik de abonneebrief die je kan terugvinden bij Dag Allemaal van 9 juli voor verdere instructies

Verzamel 8 weken lang de misdaadromans van Luc Deflo bij Dag Allemaal.

  • Vanaf dinsdag 9 juli
  • 8 weken lang
  • Voor maar € 4,95 per boek
9 juli | Boek 1: DRIFT
DRIFT

Samen met zijn vrouw, Sormaria Marchan, schreef Luc Deflo de thriller ‘Drift’ rond het politieteam van Masha Kirilenko. In de Hasseltse kanaalkom komt een verhakkeld lijk bovendrijven. Masha Kirilenko en de rest van het team staan voor een raadsel. Terwijl de druk gigantisch oploopt want in Hasselt loopt een gestoorde gek rond en de flikken slagen er zelfs niet in om het slachtoffer te identificeren. Als bovendien ervaren rot Felix Debie moet afhaken wegens persoonlijke beslommeringen, ziet Masha geen andere oplossing meer dan raad te vragen aan Joris Bokstael, ooit een gerenommeerd profiler maar aan lager wal geraakt wegens een teveel aan testosteron. Masha vindt hem in… de gevangenis.

16 juli | Boek 2: TOT OP HET BOT
TOT OP HET BOT

Wanneer Nadia Mendonck, fysiek en mentaal gesloopt na een gijzeling die haar bijna het leven heeft gekost, verplicht op rust wordt gesteld, verzet ze zich heftig. Er komt een compromis uit de bus. Ze zal tijdelijk worden overgeplaatst. Weg van de pijnlijke herinneringen. Maar nog voor ze is ingeburgerd in haar nieuwe biotoop, staat ze al met beide voeten middenin een moordonderzoek. Een psychiater en zijn secretaresse zijn koelbloedig vermoord. Geëxecuteerd in ware commandostijl. Op klaarlichte dag. Er zijn geen sporen. Geen motief. Wanneer er een nieuwe moord plaatsvindt, binnen het team, moet Nadia tot op het bot gaan. Niet alleen om zich staande te houden in een ronduit vijandige omgeving, maar ook om in haar eentje de moordenaar te vinden voor die haar vindt.

23 juli | Boek 3: SCHATJE
SCHATJE

De 18-jarige Myrthe krijgt een berichtje van haar nieuwe liefje, Tom, en dus rijdt ze met de fiets naar hun geheime liefdesnestje. Wanneer ze echter om 4 uur ’s ochtends nog niet terug thuis is, slaat haar moeder alarm. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu vinden Myrthe in een bunker langs de Mechelse Vrouwvliet, een zijriviertje van de Dijle. Gewurgd. Haar gsm-verkeer leidt naar Tom, maar de jonge man beweert dat zijn gsm die bewuste avond is gestolen. Dan gaan de poppen aan het dansen. Wie heeft de gsm van Tom gepikt om er de nietsvermoedende Myrthe in de val mee te lokken?

30 juli | Boek 4: KICK
KICK

Als op een dag de belastinginspectie binnenvalt, verandert het leven van Nicolas Van Geneugden drastisch. De jonge selfmade man is alles kwijt. Niet alleen zijn fortuin maar ook zijn hartsvriendin, waardoor hij alleen achter blijft, zijn wonden likkend op het puin. Tot de dag dat hij per toeval Driss, Bo, Redouan en Yasmina ontmoet. Zij zitten in een wereldje van portiers, van drugs, van geweld, maar ook van onvoorwaardelijke vriendschap en van kicks. De vier intrigeren hem, hij wil erbij horen. De dag dat Nicolas wordt opgenomen in de groep, gaat voor hem een nieuwe wereld open. Maar dan valt de eerste dominosteen. Er gebeurt een moord waardoor de vriendschap uit elkaar dreigt te spatten. Nicolas komt voor een verschroeiende keuze te staan. Tijdig zijn eigen hachje redden of mee kopje onder gaan op het zinkende schip.

6 augustus | Boek 5: DONKERE MAAN
DONKERE MAAN

Esra Shabo heeft haar streng religieuze opvoeding maar daarmee ook haar ouders de rug toegekeerd en probeert, ver weg van de verstikkende invloed van de Mechelse Aramese gemeenschap, haar eigen levensverhaal te schrijven. Dat lukt aardig tot haar jongere zus in paniek komt aankloppen. Nalan zit in de problemen. Rahmi, hun vader, wil Esra’s zeventienjarige zus uithuwelijken aan een man die haar verkracht heeft en zwanger heeft gemaakt. Bij Esra slaan de stoppen door. Bereid om tot het uiterste te gaan om voor Nalan een clandestiene abortus te kunnen financieren, begeeft Esra zich op glad ijs en laat ze zich door een crimineel overhalen om tegen betaling als lokaas te fungeren bij het afpersen van een bekende politicus.

13 augustus | Boek 6: ONDERHUIDS
ONDERHUIDS

De eerste werkdag van Masha Kirilenko bij de politie van Hasselt begint hectischer dan verwacht. Er werd een jonge vrouw gewurgd in haar flatje. De sexy Letse wordt erop uitgestuurd om haar ervaren collega Felix Debie te assisteren. Kort daarna gebeurt er een gelijkaardige moord en gaat de bal pas écht aan het rollen. Masha kampt intussen met de spoken uit haar verleden, maakt kennis met een getormenteerde ex-flik met te veel testosteron en ondervindt dat de mannen en vrouwen op het politiekantoor elk hun eigen zorgen hebben. De onderhuidse spanning is te snijden… onderhuids is een verhaal van moord en passie, van mensen die hun verlangens willen invullen en hun verleden willen vergeten.

20 augustus | Boek 7: INTIFADA
INTIFADA

Luc Deflo is al 15 jaar goed voor de ene bestseller na de andere in het thriller-genre. Een meester van de misdaad, met ijzingwekkend scherpe psychologische profielen en een hoog oplopende spanning die pagina na pagina blijft duren tot het einde. Die kwaliteiten komen meer dan ooit naar voren in deze nieuwe thriller die veel ophef zal maken. Gabriel Jansseune is de provocaties van al die ‘kutmarokkanen’ beu en besluit een moordende kruistocht te voeren om zijn stad te bevrijden van het ‘crapuul’. Hij licht de media en de politie ook in over zijn persoonlijke intifada. De speurders Deleu en Mendonck krijgen hem maar niet te pakken, tot Jansseune toch een kleine fout maakt…

27 augustus | Boek 8: MACHT
MACHT

Het bedje van Luc Verstrepen, rijzende ster in de Belgische politiek, lijkt gespreid: mooie vrouw, rijke en machtige familie en, aan de zijlijn, lieve blonde Nina, veel meer dan zijn secretaresse. Dan, door een dom toeval, valt zijn glorieuze toekomst in het hart van de macht aan scherven. In een mum van tijd is zijn huwelijk over, verliest hij het vertrouwen van zijn dochter, wordt hij politiek doodgeknepen en raakt hij zijn huis en zijn erfenis kwijt. Als Nina, zijn enige lichtpuntje in de duisternis, voor zijn ogen door een onbekende van de weg wordt gemaaid, slaat Luc in paniek op de vlucht. Total loss ontmoet hij Layla, die in hetzelfde schuitje zit. Dankzij Layla leert Luc de keerzijde van het leven kennen. Het klikt. Layla maakt Luc sterker, ze maakt van hem een beter mens. In die mate zelfs dat, als Layla met de dood wordt bedreigd, Luc haar redt uit de klauwen van haar extreem gewelddadige man. Layla is Luc oneindig dankbaar. Ze wil haar schuld inlossen, hem een wederdienst bewijzen. Maar haar enige kracht is haar jeugd en haar natuurlijke schoonheid, een machtig wapen. De twee maken een plan, een gedurfd plan. Kan Layla ook Luc redden? En zo ja, tot welke prijs?