De Buurtpolitie

De Buurtpolitie

EXTRA VEEL LEESPLEZIER MET DE STRIPS VAN DE BUURTPOLITIE

buurtpolitiebuurtpolitie

START DE HERFST MET MISDADIG SPANNEND EN GRAPPIG LEESVOER

Een herfstige namiddag? Geen probleem, jij weet wat te doen dankzij een meeslepende strip van De Buurtpolitie bij Dag Allemaal. Ontdek voor een crimineel lage prijs van €2,99 welke avonturen De Buurtpolitie allemaal meemaken. En het beste nieuws? In totaal zijn er 6 strips, je zit dus nog wel een paar weken goed!

VANAF 21 September,
6 WEKEN LANG BIJ DAG ALLEMAAL VOOR SLECHTS € 2,99 PER STRIP

Abbonee voordeel

Lees er alles over in je abonneebrief van 21 September

Abonneevoordeel

  • Ontvang het volledige pakket voor maar €14,95
  • Korting op het STRIPPAKKET
  • Kosteloos thuis geleverd

Nog geen abonnee?

Wil jij ook graag van deze voordelen profiteren? Maar je bent nog geen DA-abonnee?
Klik op de knop en breng dit snel in orde

DEZE REEKS BESTAAT UIT:

21 SEPTEMBER |DE ROZE OLIFANT

DE ROZE OLIFANT
Alle hens aan dek voor De Buurtpolitie! Het populairste korps van Vlaanderen wordt met een hele reeks mysterieuze gevallen geconfronteerd. Het hele dorp staat in rep en roer, niemand lijkt te weten wat er aan de hand is. Een zak zand is zomaar uit de lucht komen vallen. Een hele hoop wasgoed dat te drogen hing, blijkt spoorloos verdwenen. En hoe zit dat met die roze olifant die de pastoor beweert gezien te hebben? Heeft hij te diep in zijn kelk gekeken? De agenten van De Buurtpolitie trekken op onderzoek uit. Aan de commissaris om dat allemaal in goede banen te leiden. Als dat maar goed komt!

Boek Toni likeme

28 SEPTEMBER |MISTER_MOUSTACHE

MISTER_MOUSTACHE
De agenten van De Buurtpolitie worden geconfronteerd met een aantal bizarre voorvallen. Ze krijgen de ene na de andere melding over vreemde en ongewenste bezoekers… In het dorp worden er namelijk verschillende ‘wilde’ dieren aangetroffen. Het is nu aan de hoofdcommissaris om zo koelbloedig en doeltreffend mogelijk op te treden… Dat belooft!

Boek Toni likeme

5 OKTOBER |BINGO, BABY!

BINGO, BABY!
De Buurtpolitie krijgt verschillende meldingen binnen van vreemde inbraken. De dieven zijn duidelijk goed voorbereid en steeds op zoek naar iets specifieks… Aan onze moedige agenten om dit mysterie op te lossen.

Boek Toni likeme

12 OKTOBER |HET GANGSTERPARADIJS

HET GANGSTERPARADIJS
De Buurtpolitie gaat op teambuilding naar Rome. In het hotel waar ze verblijven loopt een man rond die als twee druppels water op de commissaris lijkt. Hij handelt er louche zaakjes af met een crimineel netwerk. Kort daarna wordt de commissaris door de politie ingerekend.

Boek Toni likeme

19 OKTOBER |EEN SLAG IN HET WATER

EEN SLAG IN HET WATER
Op een ochtend treft Koen een leeg politiekantoor aan. Iedereen blijkt ziek te zijn. Koen staat er dus alleen voor om een serie mysterieuze inbraken op te lossen. Gelukkig kan hij op de hulp rekenen van Barry en de commissaris, die zich na een bezoek aan dokter Kwakzalvski wat beter voelt…

Boek Toni likeme

26 OKTOBER |BRAND! BRAND!

BRAND! BRAND!
De hele buurt is in de ban van een aantal bizarre branden. En telkens ligt de oorzaak bij een ontplofte kachel. Van de dader ontbreekt elk spoor. Bij De Buurtpolitie zitten ze met de handen in het haar…

Boek Toni likeme