Zoveel F.C. De Kampioenen-strip, mijn gedacht!

Zoveel F.C. De Kampioenen-strip, mijn gedacht!

Ontdek de volledige reeks voor de stuntprijs van € 2,50 per strip!

Dag Allemaal-lezer zijn is plezant. Vlaanderens sympathiekste voetbalploeg wordt 30 jaar, dus verwent Dag Allemaal je vanaf volgende week met 7 geweldige albums uit de populaire stripreeks. DDT, Carmen en Marcske zorgen voor uren leesplezier voor jong en oud.

Hoe haal je deze strips in huis?

Ik ben abonnee
Ik ben geen abonnee
  • 1 strip gratis
  • Ontvang het volledige pakket voor maar €15
  • Gratis thuisgeleverd
  • € 2,50 per strip
  • Vanaf 14 januari
  • 7 weken lang
14 januari | Allemaal cinema!

Freddy Focus heeft al tijden geen film meer kunnen maken. Op een dag krijgt hij echter een voorstel uit een Afrikaans land, waar men een filmindustrie op poten wil zetten. Freddy heeft een scenario in zijn hoofd. In zijn verhaal spelen de Kampioenen de hoofdrol. Hij kan immers geen echte acteurs betalen. Bij de Kampioenen is het crisis: de voorzitter vindt dat er nieuwe spelers moeten komen. Pol denkt dat ze die moeten gaan zoeken in Afrika en wanneer Freddy Focus met zijn voorstel komt aanzetten, zien Pol en Boma de kans schoon om naar Afrika te vertrekken en daar te gaan scouten.

21 januari | Kampioenen in RIO

Balthazar Boma en zijn vrienden halen hun spaarpot leeg om naar het wereldkampioenschap in Rio te gaan. Bij Doortje en Carmen valt dit in slechte aarde. Maurice moet zich in bochten wringen om te mogen vertrekken van Pascale. Ook Bieke vindt dat het geld beter besteed kan worden. Carmen en Doortje zien al spookbeelden voor zich opdoemen van hun mannen die zich laten verleiden door Braziliaanse schonen. Ze besluiten de mannen na te reizen en orde op zaken te stellen. In Rio aangekomen, worden de Kampioenen al meteen beroofd van al hun bezittingen… Ze hebben enkel nog de kleren die ze dragen. Wat nu?

28 januari | 20 jaar later

Stel je voor dat we al 20 jaar verder zijn. Hoe zou het dan met de Kampioenen gaan? Wordt er nog steeds gevoetbald? Is Kampioen zijn nog steeds plezant?
Paulientje zou op dat moment al een grote meid zijn van 20 jaar… Lijkt ze op haar moeder? Wat is er in al die jaren met Markske en Bieke gebeurd? Hebben ze het café van Pascale en Maurice overgenomen? En loopt Boma op zijn zeventigste nog steeds even enthousiast achter de vrouwen aan?

04 februari | De Bucketlist van Xavier

Xavier heeft nog maar drie maanden te leven. Daarna is het afgelopen, over en uit. Carmen is in tranen en loopt in het zwart rond, als ontroostbare weduwe. De Kampioenen besluiten de laatste maanden van Xavier zo aangenaam mogelijk te maken en raden hem aan een ”Bucketlist” op te stellen, een verlanglijst van dingen die hij nog wenst te doen of plaatsen die hij wil bezoeken. Na lang nadenken heeft Xavier zijn lijst klaar. Er staan verdacht veel kroegen en cafés op..

11 februari | Supermarkske op het slechte pad

Markske wordt door zijn vroegere schoolmakkers uitgenodigd voor een scoutsreünie in de Ardennen. Bieke ziet hem niet graag alleen vertrekken, omdat hij toch wel een makkelijk slachtoffer is voor de pesterijen van zijn vrienden. Omdat er een gemaskerd bal zal worden georganiseerd, heeft Markske ook zijn Supermarkske-pak meegenomen in zijn bagage. Wanneer zijn vroegere scoutsvrienden dat ontdekken, besluiten ze hem, verkleed als Supermarkske, achter te laten in een bos voor een ‘nachtspel’. Markske verdwaalt hopeloos en moet paddestoelen eten om zijn honger te stillen. En dan gaat het mis…

18 februari | Het SEHKS-schandaal

Notinov Sehks, een beroemde voetbalmanager uit de Oekraï, wil spits Markske van de Kampioenen kopen. Hij biedt de Kampioenen 300.000 dollar om Markske te laten voetballen bij F.C. Tsjernobyl. Sehks sluit een hoge verzekering af op het hoofd van Markske.

25 februari | Pol en Doortje gaan scheiden

Pol heeft tickets kunnen bemachtigen voor een belangrijke match, maar hij heeft de tickets in de zak van zijn broek laten zitten. Wanneer Doortje de broek in de was gooit, blijft er niks meer over van de tickets. Pol is razend. Tot overmaat van ramp komt Doortjes moeder er zich mee bemoeien. De zaak loopt verder uit de hand en Doortje zet Pol aan de deur. De Kampioenen zien het al aankomen: dit zal op een scheiding uitlopen. Doortje en Pol raadplegen een advocaat. Zonder dat ze het weten, consulteren ze dezelfde raadsman, die hen tegen elkaar opzet.