Ga op reis door de tijd met Geronimo Stilton!

Ga op reis door de tijd met Geronimo Stilton!

Beleef zijn spannende avonturen nu in stripvorm! Voor maar €3,95 per strip.

geronimo
geronimo

DE SPANNENDE AVONTUREN VAN GERONIMO STILTON
– NU IN STRIPVORM

Spring samen met Geronimo Stilton en zijn vrienden in de tijdmachine van professor Volt en beleef doldwaze avonturen! Van de ontdekking van Amerika of de bouw van de Eiffeltoren, tot helemaal terug naar de mammoeten in de Ijstijd, Geronimo was er overal bij. De kleurrijke tekeningen en historische avonturen zijn ideaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

intro image

vANAF 30 MAART, 10 WEKEN LANG bIJ DAG ALLEMAAL VOOR SLECHTS €3,95 PER strip

Abbonee voordeel

LEES ER ALLES OVER IN
JE ABONNEEBRIEF VAN
30 Maart

Abonneevoordeel

  • Ontvang het volledige pakket VOOR MAAR €35,50
  • 1 strip GRATIS!
  • KOSTELOOS thuisgeleverd

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren? Maar u bent nog geen DA-abonnee?
Klik op de knop en breng dit snel in orde

DEZE REEKS BESTAAT UIT:

30 maart :De ontdekking van Amerika

De katten hebben een manier ontdekt om een reis door de tijd te maken en zijn naar Spanje in het jaar 1492 gereisd, het jaar dat Christoffel Columbus in Amerika aankwam! Ze zijn van plan de geschiedenis te veranderen… Met de hulp van professor Volt proberen de Stiltons hier een stokje voor te steken.

Boek Toni likeme

6 april :Wie heeft de Mona Lisa gestolen?

De hebberige Keizer der Katten heeft een perkament uit het jaar 1500 in zijn poten gekregen. Hij is ervan overtuigd dat er iets over een schat op staat, maar het document is helaas gecodeerd en hij heeft zich laten vertellen dat alleen Leonardo da Vinci het kan ontcijferen. Dus reizen de katten met de Kattojet terug in de tijd om hem te vinden. Professor Volt kan dit natuurlijk niet over zijn kant laten gaan en smeekt Geronimo om de piratenkatten achterna te reizen en de schade te beperken.

Boek Toni likeme

13 april :Lang leve de Olympische Spelen

Professor Volt komt erachter dat de piratenkatten weer iets verschrikkelijks van plan zijn en waarschuwt meteen de familie Stilton. Al snel blijkt dat de katten in de Kattojet op weg zijn naar Athene, naar de lente van 1896. Hyena weet de familie te vertellen dat dit de tijd is van de eerste Olympische Spelen zoals we die nu kennen! Wat voeren die duivelse katers nu weer in hun schild?

Boek Toni likeme

20 april :De snelste trein van het Wilde Westen

Amerika, 1869. De eerste treinverbinding die dwars door het hele land van de oost- naar de westkust loopt, staat op het punt om in gebruik te worden genomen. Maar nadat er drie ongure types op de bouwplaats zijn komen werken, verdwijnen er ’s nachts ineens bouwmaterialen… Een regelrechte ramp, want nu kan het laatste stukje rails niet worden gelegd!

Boek Toni likeme

27 April :Het geheim van de Sfinx

De katten hebben een manier ontdekt om een reis door de tijd te maken en willen de geschiedenis veranderen. Geronimo zit ze achterna in het oude Egypte aan het hof van de farao. Daar moet hij hun plannen zien te dwarsbomen, maar zo makkelijk is dat nog niet…

Boek Toni likeme

4 mei :De strijd om de Eiffeltoren

Deze keer belandt Geronimo in de hoofdstad van Frankrijk, in het jaar 1889. De Eiffeltoren staat op het punt om te worden onthuld, en alle ogen van de wereld zijn op Parijs gericht … Maar Kattenklauw, de Keizer der Katten, heeft een schokkende verrassing voor de stad in petto, en dat is nog zwak uitgedrukt!

Boek Toni likeme

11 mei :Op naar de Prehistorie

De piratenkatten zijn het zat: ze zijn tot alles bereid om te voorkomen dat Geronimo hen nog langer dwarszit bij hun plannetjes om de geschiedenis naar hun poot te zetten. Daarom willen ze professor Volt ontvoeren en hem achterlaten in het tijdperk van de dinosauriërs, zo’n 144 miljoen jaar geleden! Maar Geronimo en zijn familie laten een vriend in nood nooit stikken.

Boek Toni likeme

18 mei :Ontvoering in het Colosseum

In dit nieuwe avontuur gaat Geronimo naar het oude Rome ten tijde van keizer Titus. Daar moet hij beletten dat de piratenkatten een van de beroemdste monumenten van de stad in bezit nemen: het Colosseum!

Boek Toni likeme

25 Mei :Op pad met Marco Polo

Dit nieuwe avontuur brengt Geronimo naar het oude China, aan het hof van de Mongoolse keizer Koeblai Khan. Hier ontmoet hij de beroemde Venetiaanse wereldreiziger Marco Polo en gaat hij het gevecht aan met de vreselijke piratenkatten.

Boek Toni likeme

1 juni :Terug naar de Ijstijd

Zoals je weet proberen de piratenkatten altijd met de geschiedenis te knoeien. Maar in plaats van naar Parijs te reizen, ten tijde van de bouw van de Eiffeltoren, belanden ze in de IJstijd! Er zit niets anders op dan hen te volgen en zo staan de Stiltons binnen de kortste keren oog in oog met gi-ga-gantische mammoeten, sabeltandtijgers en andere IJstijdbewoners.

Boek Toni likeme