Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Tast toe met Sandra Bekkari. Ontdek bij Dag Allemaal haar nieuwe reeks kookboeken vol onuitgegeven recepten!

sandrabekkari

NIEUWE REEKS KOOKBOEKEN ‘TAST TOE’ MET ONUITGEGEVEN RECEPTEN VAN SANDRA BEKKARI

Natuurlijke producten, veel groenten en eenvoudige bereidingen: dat is de kookfilosofie van Sandra Bekkari. Ontdek haar nieuwe kookboekenreeks Tast Toe! vol overheerlijke, onuitgegeven recepten. Van verrassende ovenschotels tot smakelijke bistroklassiekers: met de hulp van Sandra Bekkari zet jij elke dag een gezonde, gevarieerde maaltijd op tafel.

intro image

vANAF 8 JUNI, 5 WEKEN LANG bIJ DAG ALLEMAAL VOOR SLECHTS €5,95 PER kookBOEK

Abbonee voordeel

LEES ER ALLES OVER IN
JE ABONNEEBRIEF
VAN 8 JUNI

Abonneevoordeel

  • Ontvang het volledige pakket voor maar €25
  • korting op de volledige reeks
  • Kosteloos thuisgeleverd

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren? Maar u bent nog geen DA-abonnee?
Klik op de knop en breng dit snel in orde

DEZE REEKS BESTAAT UIT:

8 juni – Tast Toe! Snel & doordeweeks

De gerechten in dit boekje zijn niet alleen in een oogwenk klaar, maar ook nog eens evenwichtig en gevarieerd. Precies wat je nodig hebt na een lange dag of wanneer je niet meteen inspiratie hebt om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dankzij Sandra Bekkari’s recepten in ‘Tast Toe – Snel en doordeweeks’ zet je zelfs op een drukke weekdag in no time een snelle, gezonde maaltijd boordevol vitaminen op tafel, waardoor je de dag nadien fris en monter zal starten.

Boek Toni likeme

15 juni – Tast Toe! Lekker voor het weekend

Ah, weekend! Het moment waarop de meeste mensen wat meer tijd hebben om te genieten van uitgebreid koken en gezellig tafelen. Dit boekje staat boordevol inspiratie om het hele weekend door te genieten. In het weekend mag het al eens wat meer zijn, daarom bundelt Sandra Bekkari in ‘Tast Toe – Lekker voor het weekend’ de 35 lekkerste gerechten met een vrolijke toets.

Boek Toni likeme

22 juni – Tast Toe! Heerlijk uit de oven

Veel mensen zijn er gek op: een heerlijk geurend ovengerecht. Een quiche, ovenschotel, lasagne… voor ieder is er wat wils. Bovendien is het erg eenvoudig om er verschillende groenten aan toe te voegen. Sandra Bekkari verzamelt in ‘Tast Toe – Heerlijk uit de oven’ 35 lichte en gezonde varianten van de meest smaakvolle ovenschotels. Iedereen schuift met plezier z’n voetjes onder tafel om er met het hele gezin van te smullen. Met een ovenschotel zit je nooit verkeerd!

Boek Toni likeme

29 juni – Tast Toe! Zonnige combinaties

Deugddoende zonnestralen, natuurpracht, warme zomeravonden en bijbehorende gerechten met een frisse toets: dat is toch echt genieten! Iedereen heeft wel een reden om van de zomer te houden. Ons Âelgisch klimaat is spijtig genoeg niet altijd even zuiders, maar gelukkig zorgen deze 35 recepten boordevol groenten voor een streepje zon op een regenachtige dag. In ‘Tast Toe – Zonnige combinaties’ tovert Sandra Bekkari op een originele manier de zomer op je bord. Sluit je ogen en je waant je op een zonovergoten terras!

Boek Toni likeme

6 juli – Tast Toe! Gezonde Bistroklassiekers

Bistroklassiekers, iedereen kent ze. Stoemp, spaghetti, vol-au-vent … Simpele, herkenbare gerechten die je een warm en voldaan gevoel geven. Maar of ze dan wel gezond zijn? Natuurlijk! Dankzij Sandra’s verrassende Sanatwist heb je zeker jouw dagelijkse portie groenten binnen. Auteur Sandra Bekkari schotelt je in ‘Tast Toe – Gezonde bistroklassiekers’ de heerlijkste klassiekers voor, waar iedere levensgenieter van houdt. De 35 recepten zitten zoals steeds boordevol vitaminen. Bovendien wordt er volop gevarieerd met groenten en fruit.

Boek Toni likeme