Dag Allemaal Zomert

Dag Allemaal Zomert

Ontdek onze plannen voor een warme zomer vol muziek!


zomert
zomert

ONTDEK ONZE PLANNEN VOOR EEN WARME ZOMER VOL MUZIEK!

Bij Dag Allemaal tellen we al af naar de zomer, want we hebben grootse muzikale plannen! Zo staan er in de splinternieuwe Proximus Pop-up Arena in Middelkerke enkele geweldige muzikale avonden op de planning. Maak van je bezoek aan de Belgische kust een feest met een van onze onderstaande evenementen!

ALLEREERSTE ZOMEREDITIE VAN HET SCHLAGERFESTIVAL

ALLEREERSTE ZOMEREDITIE VAN HET SCHLAGERFESTIVAL

Het Schlagerfestival is bij veel ambiancefans een vaste afspraak in het voorjaar. Maar in 2021 dansen we ook in de zomer de polonaise! Het Schlagerfestival pakt namelijk uit met een allereerste zomereditie op vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli. Met onder andere Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s, Lindsay en Gene Thomas belooft het een schitterende zomeravond te worden, en ook vaste presentator Kürt Rogiers zal in Middelkerke van de partij zijn!

Bestel Tickets!

UNIEKE SYMFONISCHE CONCERTREEKS MET STRAFFE ARTIESTEN

UNIEKE SYMFONISCHE CONCERTREEKS MET STRAFFE ARTIESTEN

De Proximus Pop-up Arena wordt tijdens de zomer ook het decor van de unieke concertreeks ‘A Symphonic Evening with’. In juli en augustus verwelkomen we telkens op donderdag één grote artiest en diens band, onder begeleiding van het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra. Verwacht je aan unieke & sfeervolle uitvoeringen van hun grootste hits!

Bestel Tickets!

Ontdek alle artiesten

Natalia bijt op donderdag 8 juli de spits af en brengt haar grootste hits mee naar Middelkerke! Na een muzikale pauze toen ze moeder werd, trappelt ze vol ongeduld voor haar eerste grote optreden in lange tijd. Aan hits geen gebrek, want wie kan niet meezingen op nummers als “I’ve only begun to fight”, “Risin’” en “Higher than the sun”.

Bestel Tickets!

Zingende buddies Jelle Cleymans en Jonas Van Geel toerden met hun band Cleymans & Van Geel al jaren door Vlaanderen met bekende covers, voor ze begin 2020 vriend en vijand verbaasden met hun debuutalbum vol eigen, Nederlandstalige liedjes. Toen konden ze hun hits ‘Tijgers’ en ‘Aan de liefde ten onder’ niet vaak live brengen, maar op 15 juli kunnen de fans genieten van een unieke symphonische uitvoering!

Bestel Tickets!

Op 22 juli is Axelle Red aan de beurt. In 2021 zal het 25 jaar geleden zijn dat haar iconische album “A Tâtons” uitkwam, goed voor meer dan één miljoen verkochte exemplaren. Met hits als “Sensualité”, “Parce que c’est toi” en “Rouge Ardent” in een symfonische uitvoering belooft het een warme zomeravond in Middelkerke te worden.

Bestel Tickets!

Zijn we niet allemaal een beetje verliefd op de warme stem van Peter Van Laet van Mama’s Jasje? Na grote successen in de jaren negentig met hits zoals “Zo ver weg”, “Teken van leven” en “Als de dag van toen”, dook Peter op in Liefde Voor Muziek. Hij zette zichzelf terug op de kaart en bracht het album “30 jaar Mama’s Jasje… De jaren van verstand” uit. Nu staat hij te trappelen om zijn oude én nieuwe hits te brengen met ons symfonisch orkest!

Bestel Tickets!

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de sympathieke Nederlander Gers Pardoel onze hitlijsten bestormde met zijn hit ‘Ik neem je mee’. Ondertussen is hij een graag geziene gast op Vlaamse podia én tv-schermen! Ook zijn andere hits als ‘Louise’ of ‘Zo Bijzonder’ zullen op 12 augustus in een symfonisch jasje gestoken worden.

Bestel Tickets!

Zet Jan Leyers en Paul Michiels samen op een podium en je krijgt chemie. Het parcours dat de twee sinds het ontstaan van Soulsister in 1986 aflegden, is indrukwekkend. Hits als ‘Tell Me What It Takes’ of ‘Changes’ kent iedereen, en met ‘The Way to Your Heart’ scoorden ze een absolute wereldhit. Op 19 augustus brengen ze hun grootste hits onder symfonische begeleiding naar Middelkerke!

Bestel Tickets!