Zoveel leesplezier met de boeken van #LikeMe

Zoveel leesplezier met de boeken van #LikeMe

Zoveel leesplezier #Likeme


KOM ECHT ALLES TE WETEN OVER CARO EN HAAR VRIENDEN

Ongetwijfeld zing je alle liedjes uit de Ketnet-serie #LikeMe foutloos mee en heb je de dansjes vlot onder de knie. Maar hoe goed ken je Caro, Vince, Camille, Yemi, Kyona & Merel écht? En hoe zag hun leven eruit voor de start van het eerste seizoen? Je komt het allemaal te weten in deze toffe reeks leesboeken, die je 6 weken lang kan verzamelen bij Dag Allemaal.

VANAF 12 JANUARI, 6 WEKEN LANG BIJ DAG ALLEMAAL VOOR SLECHTS € 6,50 PER BOEK

Abonee voordeel

LEES ER ALLES OVER IN
JE ABONNEEBRIEF
VAN 12 JANUARI

Abonneevoordeel

  • Ontvang het volledige pakket VOOR MAAR €32,50
  • 1 boek GRATIS!
  • KOSTELOOS thuisgeleverd

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren? Maar u bent nog geen DA-abonnee?
Klik op de knop en breng dit snel in orde

DEZE REEKS BESTAAT UIT:

12 januari | Het verhaal van Caro


Caro leidt met haar ouders een harmonieus leven in de Ardennen. Ze amuseert zich rot met haar beste vriendin Clarysse en geniet van de voorbereidingen van de grote benefietshow op de muziekschool. Maar de ziekte van haar moeder hangt als een dreigende schaduw over Caro’s leven. Haar vader en oma Titin opperen dat het voor de medische behandeling misschien beter zou zijn dat het gezin terug naar Antwerpen verhuist. Maar is Caro klaar om haar zalige leventje op te geven en al haar vrienden achter te laten?

Boek Toni likeme

19 januari | Het verhaal van Vince


Vince is met voorsprong de populairste jongen van het SAS, maar achter zijn stoere imago schuilt een gevoelige jongen. Hij is de zoon van stervoetballer Olivier Dubois die in het geniep een relatie heeft met Philippe, de liefdevolle pluspapa van Vince. Vince raakt met zichzelf in de knoop als zijn moeder Stéphanie plots weer een rol in zijn leven opeist, en dan is er nog Camille die haar oog op hem heeft laten vallen…

Boek Toni likeme

26 januari | Het verhaal van Merel


Merel Mintiens is een meisje dat weet wat ze wil en dus laat ze er in het SAS geen twijfel over bestaan: zij is de ‘Queen Bee’ van de school. Helaas blijkt al gauw dat ook een ‘Queen’ soms onzeker kan zijn. Hoewel Merel wil zich altijd stoerder en beter dan de rest voordoet, blijkt ze zelf een vat vol onzekerheden. Thuis komt de jonge fashionista nochtans niets tekort, want het gezin Mintiens zit er financieel warmpjes in. Ze staat echter vaak in de schaduw van haar grote zus An-Sofie die een carrière als model heeft.

Boek Toni likeme

2 februari | Het verhaal van Yemi


Yemi Mwamba is de allemansvriend van het SAS. Helaas schuilen er achter dat altijd vrolijke gedrag een hoop andere gevoelens. Zo heeft hij een enorme crush op de nieuwe leerlinge Camille Van Beem, maar ziet zij hem amper staan. Yemi probeert ook de geheimzinnige Kyona Wen, het buitenbeentje van de klas, te doorgronden. En dan wordt ook thuis zijn hele leven overhoop gegooid wanneer zijn ouders aankondigen dat ze twee kinderen uit Afrika gaan adopteren. Yemi wordt overmand door tegenstrijdige gevoelens.

Boek Toni likeme

9 februari | Het verhaal van Kyona


In dit boek lees je wat Kyona er in het eerste seizoen toe dreef om wraak te nemen op haar aartsvijand Camille. Waarom heerst er zoveel spanning tussen de twee meisjes? Vroeger waren ze nochtans beste vriendinnen. Wanneer Caroline ‘Caro’ Timmers in het SAS arriveert, verandert alles. Al was er voor Kyona voordien al veel veranderd. Camille en zij waren zo close in het eerste jaar, maar nu hoort Kyona er niet meer bij en raakt ze steeds meer geïsoleerd.

Boek Toni likeme

16 februari | Het verhaal van Camille


Camille Van Beem heeft jaren in het buitenland gewoond omwille van de drukke job van haar vader. Terug in België moet ze haar leven helemaal opnieuw opbouwen en gaat ze ook naar het SAS in Antwerpen. Daar ervaart Camille voor het eerst hoe het is om bij de populaire leerlingen te horen, al moet ze daar wel haar vriendschap met Kyona voor opgeven. Ze wordt ook voor het eerst verliefd, op Scott, een jongen die enkele jaren hoger zit. Haar moeder Monique is niet echt enthousiast over de prille relatie en probeert haar in de armen van Vince te duwen. Tot overmaat van ramp wil haar vader toch opnieuw naar het buitenland verhuizen…

Boek Toni likeme