Uniek Nachtwacht stickerboek

Uniek Nachtwacht stickerboek

HELP JIJ NACHTWACHT ONTSNAPPEN?


HELP JIJ NACHTWACHT ONTSNAPPEN?

Vlad, Keelin en Wilko zitten gevangen in in “Het Snippermonster” – een tof stickerboek vol raadsels en spelletjes, die je kan oplossen met de bijhorende stickers en kaartjes. Dit stickerboek is niet in de winkel te verkrijgen!

Het stickerboek zit bij Dag Allemaal op 22 september!

Actie

Haal op 22 september je Dag Allemaal in huis met het Nachtwacht stickerboek voor maar €3 extra. De eerste stickerset krijg je er GRATIS bovenop! Daarna zit er elke week een nieuwe set met stickers en kaartjes bij je Dag Allemaal voor maar €1,5 extra. Na vijf weken is je stickerboek compleet en kan je het mysterie van het snippermonster oplossen!

Heb je het stickerboek of een stickerset gemist? Geen probleem. Zolang de actie loopt, vind je in je Dag Allemaal een bon waarmee je de gemiste producten kan nabestellen bij je krantenverkoper.


Abbonee voordeel
Abbonee voordeel

LEES ER ALLES OVER IN JE ABONNEEBRIEF VAN 22 SEPTEMBER

Abonneevoordeel

  • Het stickerboek en ALLE stickersets voor maar €7
  • Dat is €2 korting!
  • Kosteloos thuisgeleverd

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren?
Maar u bent nog geen DA-abonnee?

Klik op de knop en breng dit snel in orde

Hoe werkt het

Het spel bestaat uit twee delen, met spelregels die duidelijk uitgelegd staan in het boek.


Eerst help je Vlad, Keelin en Wilko ontsnappen uit het Snippermonster. Dit doe je met behulp van de stickers, die je in het boek kleeft en waarmee je de raadsels kan oplossen. Ondertussen lees je het spannende verhaal en leer je veel bij over alle wezens uit de onderwereld!


Eenmaal ontsnapt, gebruik je de kaartjes om het het spelletje te spelen waarmee je het Snippermonster kan verslaan. Hopelijk heb je een goed geheugen!

Nieuwe Nachtwacht theatershow “Het Vampierenbal"
Actie

Na het grote succes van “Het Vervloekte Perkament” staat Nachtwacht ook in 2020 in het theater met een nieuwe voorstelling vol spanning en magie.

Vlad mag dit jaar het groot vampierenbal organiseren. Elke honderd jaar vindt dit bal traditiegetrouw plaats in het kasteel van zijn oom Baldric, en telkens opnieuw wordt het georganiseerd door iemand uit een vampierfamilie. Het is een grote eer voor Vlad, en hij wil dan ook zijn uiterste best doen om er een groots feest van te maken. Keelin en Wilko gaan mee en helpen Vlad met het organiseren van het bal.

Wanneer de drie aankomen in het lege kasteel en alle voorbereidingen willen treffen, ondervinden ze al snel dat er rare dingen gebeuren: vreemde geluiden, een deur die zomaar dichtslaat, een kroonluchter die naar beneden valt,…

Keelin, Vlad en Wilko denken eerst dat er een klopgeest aan het werk is, maar ontdekken al snel dat er een wezen verbonden is aan het kasteel. Het wezen wil hen daar weg. Kunnen ze met z’n drieën een manier vinden om het kasteel en het wezen van elkaar te ontbinden, zodat ze het terug naar de Onderwereld kunnen sturen en het Vampierenbal kan doorgaan?

De show is te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen, in Plopsaland de Panne en in het Ethias Theater in Hasselt. Meer info & tickets vind je op studio100.com!