Zoveel straffe klassiekers met Geronimo Stilton

Zoveel straffe klassiekers met Geronimo Stilton

Ontdek de volledige reeks voor de stuntprijs van €4,95 per boek!

Beleef jij de klassiekers met Geronimo Stilton?

Toen Geronimo nog klein was, bracht hij uren door met het lezen van klassiekers. En al dat leesplezier wil hij nu met iedereen delen. Geronimo heeft een aantal van zijn favoriete klassiekers bewerkt en naverteld, in zijn eigen stijl natuurlijk!

Ontdek 10 weken lang Geronimo’s klassieke avonturen bij Dag Allemaal voor maar €4,95 per boek met originele hardcover.

Ontdek hier de volledige reeks

26-mrt.-2019 | HET JUNGLEBOEK
HET JUNGLEBOEK

Dit is het verhaal van de kleine Mowgli, die vlucht voor de verschrikkelijke tijger Shere Khan en die in de jungle een wolvenfamilie vindt, waar hij kan opgroeien. Voor hem zal een nieuw leven beginnen, in harmonie met de ongerepte natuur. Zijn nieuwe avontuurlijke vrienden zijn Bagheera de panter, Baloe de sympathieke beer en Kaa de slang. Maar de roep van zijn menselijke natuur is sterk en uiteindelijk zal Mowgli moeten kiezen waar hij verder wil leven.

2-apr.-2019 | DRIE MUISKETIERS
DRIE MUISKETIERS

In het bruisende Parijs in het begin van de zeventiende eeuw heeft de jonge D’Artagnan de droom musketier van de koning te worden. Met zijn nieuwe vrienden Porthos, Athos en Aramis kan hij het plot van kardinaal Richelieu en de valse Milady verijdelen en tussen de intriges, gevechten en duels door strijdt hij voor gerechtigheid met de kreet ‘Eén voor allen, allen voor één!’

9-apr.-2019 | DE TOVENAAR VAN OZ
DE TOVENAAR VAN OZ

Een tornado treft de plek waar Dorothy en haar hondje Toto wonen. Met huis en al worden ze door de wind opgezogen en komen ze terecht in een fantasiewereld, waar ze samen met een stel geweldige nieuwe vrienden beginnen aan een lange reis op zoek naar de grote tovenaar van Oz.

16-apr.-2019 | SHERLOCK HOLMES, MEESTERSPEURDER
SHERLOCK HOLMES, MEESTERSPEURDER

Diefstal, roof, oplichting en andere duistere zaken: Sherlock Holmes helpt je uit de nood! Met zijn messcherpe blik en zijn onovertroffen manier van denken weet ’s werelds beste en meest beroemde speurneus iedere misdaad op te lossen, hoe ingewikkeld die ook lijkt. Samen met zijn trouwe assistent Watson staat Holmes klaar voor iedereen die zijn hulp nodig heeft!

23-apr.-2019 | ALICE IN WONDERLAND
ALICE IN WONDERLAND

Ben jij klaar voor een fantastische reis naar Nooitgedachtland? Met een beetje elfenstof kom je terecht in de ongelooflijke avonturen van Peter Pan en de Verloren Jongens. Samen met Peter en het feetje Tinkerbel ontmoet je zeemeerminnen en indianen, maar ook de vreselijke Kapitein Haak met zijn verschrikkelijke piraten!

30-apr.-2019 | PETER PAN
PETER PAN

Als professor Aronnax wordt ingeschakeld bij het oplossen van het mysterie van een reusachtig zeemonster, dat schepen en zeemuizen terroriseert, ontdekt hij het grootste geheim aller tijden: de Nautilus en haar legendarische kapitein Nemo!

7-mei-2019 | TWINTIG DUIZEND MIJLEN ONDER ZEE
TWINTIG DUIZEND MIJLEN ONDER ZEE

Volg de professor op zijn avontuurlijke reis naar de verste uithoeken van de onderwaterwereld, tussen onvoorstelbare wezens en bijzondere schatten, tot in het hart van de geheimzinnige diepte!

14-mei-2019 | AVONTUREN VAN ROBINSON CRUSOE
AVONTUREN VAN ROBINSON CRUSOE

De jonge Robinson Crusoë heeft een droom … hij wil avonturen beleven, het liefst op zee. Hij wil verre en onbekende oorden leren kennen! Zodra hij oud genoeg is, neemt hij een baan aan op een schip en begint hij aan zijn ongelooflijke reis! Maar … het schip zinkt en Robinson is de enige die het overleeft. Hij spoelt aan op een eiland dat onbewoond lijkt te zijn. Als hij jaren later ineens oog in oog staat met een andere knager, weet Robinson niet wat hem overkomt.

21-mei-2019 | MOBY DICK
MOBY DICK

Ishmael is een jonge knager op zoek naar avontuur. Daarom besluit hij aan te monsteren op een walvisvaarder. De onverschrokken en mysterieuze kapitein Ahab van dit schip heeft één brandende ambitie: om de reusachtige walvis Moby Dick te vinden met wie hij nog een oude rekening te vereffenen heeft …

28-mei-2019 | HEIDI
HEIDI

De kleine Heidi heeft samen met opa, Peter en de geitjes het geluk gevonden in de Zwitserse bergen! Op een dag moet ze echter naar de stad Frankfurt vertrekken … wat mist ze haar thuis en haar vrienden! Kan Heidi naar de bergen terugkeren met haar nieuwe vriendinnetje Clara?